Hospitality

Hotels

Klantbeleving, klantbeleving en nog eens klantbeleving, dat is waar het in de hotel branche om draait. Niet alleen is een 360 graden klantbeeld extreem belangrijk om de juiste service te kunnen bieden, maar ook zorgt dit ervoor dat u juist dat kunt bieden aan uw klant waar hij behoefte aan heeft.

De inzet van de juiste softwareoplossing is dan ook cruciaal om grip te krijgen op de beleving van uw gasten. Dit kunt u enkel realiseren door te kiezen voor één geïntegreerde oplossing die u in staat stelt alle relevante informatie op een plaats te verzamelen.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10

Download whitepaper: 6 fouten om te vermijden bij het selecteren van hotelmanagement software

In deze gratis whitepaper ontdek u het verschil tussen succes en falen bij het selecteren van bedrijfstechnologie voor uw hotels en resorts!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Onze Hospitality oplossingen

TCOG biedt tal van gespecialiseerde en bewezen hospitality oplossingen die een duidelijke meerwaarde kunnen bieden aan uw bedrijf en die concreet leiden tot een beter rendement en meer winst.

MICROSOFT DYNAMICS

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics 365 afbeelding

Microsoft dynamics 365 business central brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

LS Retail

TCOG oplossingen LS Retail afbeelding

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde oplossing voor de hospitality branche, tot het verleden.

Hardware

TCOG oplossingen Hardware afbeelding

TCOG voorziet naast de ondersteuning en support op software, ook in kassa hardware, randapparatuur en ondersteuning op locatie.

DOWNLOAD DE GRATIS FACTSHEET WAARIN U ALLES LEEST OVER DÉ TOTAALOPLOSSING VOOR HOTELS

Beheer uw volledige hospitality business binnen één platform. Van het beheer van onroerend goed tot restaurants, retail en gastenservice.

DOWNLOAD DE LEAFLET

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!