hospitality

leisure & entertainment

De leisure branche wordt gekenmerkt door seizoensgebondenheid. Voeg hier de complexiteit aan toe van het aanbod dat vaak bestaat uit een mix van winkels, boekingsdiensten, restaurants, evenementen, accommodaties en activiteiten. Dit maakt het beheer uiterst complex.

Veel bedrijven maken dan ook gebruik van allerlei losse applicaties waardoor er vaak het een en ander misloopt aangezien de integratie tussen systemen mist en men geen eenduidig klantbeeld heeft. Hierdoor kunt u geen optimale klantbeleving bieden en gaan inkomsten verloren.

Anderzijds zit deze branche in de lift en zijn mensen bereid veel geld uit te geven. Zorg dan ook dat u deze kans grijpt om met de inzet van de juiste technologie uw klanten een optimale klantbeleving te kunnen geven.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10

Onze Hospitality oplossingen

TCOG stelt u met haar oplossingen in staat om slimmer en efficiënter te werken. Op die manier realiseert u een voorsprong op uw concurrenten.

MICROSOFT DYNAMICS

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics 365 afbeelding

Microsoft dynamics 365 business central brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

LS Retail

TCOG oplossingen LS Retail afbeelding

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde oplossing voor de hospitality branche, tot het verleden.

Hardware

TCOG oplossingen Hardware afbeelding

TCOG voorziet naast de ondersteuning en support op software, ook in kassa hardware, randapparatuur en ondersteuning op locatie.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!