hospitality

restaurants & food service

Vandaag de dag maken restaurants het onderscheid niet enkel meer met het leveren van een uitmuntende service en lekker eten, men verwacht een beleving. Gasten worden steeds veeleisender en daarom moeten restaurants ervoor zorgen dat zij over de juiste tools beschikken om aan die continu veranderende vraag te voldoen.

Denk hierbij aan tools die het u mogelijk maken om bijvoorbeeld eenvoudig allergieën, intoleranties en/of andere wensen met één druk op de knop te communiceren met de keuken. Ook bieden de meeste restaurants een hele waaier aan menu mogelijkheden waardoor uw personeel in staat moet zijn dit op een eenvoudige manier op te nemen via bijvoorbeeld handhelds, en deze moeten zo ingericht zijn dat ze makkelijk uitzonderingen kunnen aangeven wanneer dat nodig is.

Of u nu op zoek bent naar een stand-alone POS systeem of een geïntegreerde totaaloplossing voor uw restaurant van tafelafhandeling tot keukenmanagement, TCOG stemt haar oplossingen af op uw vraag.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10

Onze Hospitality oplossingen

TCOG stelt u met haar oplossingen in staat om slimmer en efficiënter te werken. Op die manier realiseert u een voorsprong op uw concurrenten.

MICROSOFT DYNAMICS

TCOG oplossingen Microsoft Dynamics 365 afbeelding

Microsoft dynamics 365 business central brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

LS Retail

TCOG oplossingen LS Retail afbeelding

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde oplossing voor de hospitality branche, tot het verleden.

Hardware

TCOG oplossingen Hardware afbeelding

TCOG voorziet naast de ondersteuning en support op software, ook in kassa hardware, randapparatuur en ondersteuning op locatie.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!