Jet Reports

 

Jet Reports biedt bedrijven die voor de ondersteuning van hun processen gebruikmaken van Microsoft Dynamics NAV eenvoudig te gebruiken Business Intelligence en rapportage oplossingen. Jet Reports genereert geavanceerde rapportages voor onder meer inkoop, verkoop en financieel én uitgebreide management rapportages.

Accurate, consistente en actuele rapportages zijn essentieel voor uw productiviteit. Want u wilt uw tijd niet alleen besteden aan het samenstellen van rapportages; u wilt er ook naar handelen.

Met Jet Essentials brengt u gegevens uit de NAV database samen in maatwerk Excel rapporten. Alle informatie die u nodig heeft, gepresenteerd zoals u dat wenst. Niet langer exporteren, kopiëren en plakken en niet langer programmeren. Gewoon eenvoudige rapporten voor iedereen die bekend is met Excel. Jet Essentials is standaard voorzien van diverse kant-en-klare dashboards en rapportages. Heeft u andere behoeften, dan kunt u zelfstandig uw rapporten samenstellen.

Met Jet Enterprise kunt u zelfs volledige Business Intelligence (BI) informatie genereren met vier dimensionale kubussen. De geavanceerde BI tool van Jet Reports biedt u ruim 80 voorgedefinieerde dashboards en rapporten, 7 voorgedefinieerde, aanpasbare cubes en een datawarehouse.

Ruim 100.000 gebruikers in 94 landen vertrouwen op Jet Reports voor hun belangrijke business informatie. Het is daarmee wereldwijd de grootste leveranciers van rapportage oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV.

Free Fashion Demo

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!