GLORIOUS TECHNOLOGY FOR HOSPITALITY Zorg voor een ultieme klantbeleving met onze IT-oplossingen voor de hospitality branche DOWNLOAD DE GRATIS WHITEPAPER NEEM CONTACT OP

TCOG Hospitality

Klantbeleving, klantbeleving en nog eens klantbeleving, dat is waar het in de hospitality branche om draait. Niet alleen is een 360 graden klantbeeld extreem belangrijk om de juiste service te kunnen bieden, maar ook zorgt dit ervoor dat u juist dat kunt bieden aan uw klant waar behoefte aan is.

De inzet van de juiste softwareoplossing is dan ook cruciaal om grip te krijgen op de beleving van uw gasten. Dit kunt u enkel realiseren door te kiezen voor één geïntegreerde oplossing zoals Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) die u in staat stelt alle relevante informatie op één plaats te verzamelen. Deze oplossing stelt u in staat inzicht te krijgen in alle relevante data om zo de ultieme beleving te creëren voor uw gasten.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen? Vraag dan direct een gratis adviesgesprek aan of bel ons via +32 (0)34 20 07 10.

Kies uw expertise

RESTAURANTS & FOOD SERVICE

LEISURE & ENTERTAINMENT

HOTELS

QUIT WASTING TIME AND LOSING BUSINESS DUE TO WRONG TECHNOLOGY!

Learn more about unified commerce, the software solution that can solve all your issues of visibility, data consistency and personalization.

DOWNLOAD THE E-BOOK TODAY