Toepasbaarheidsonderzoek

Bent u zich aan het oriënteren op bedrijfssoftware? Wilt u weten of LS Retail, onze retail oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen NAV), aansluit op uw processen? Of beschikt u al over een geïntegreerde oplossing gebaseerd op Dynamics 365 Business Central en wilt u nagaan of u er optimaal gebruik van maakt? Met een toepasbaarheidsonderzoek krijgt u inzicht in de mate waarin onze software aansluit of aan kán sluiten op de processen binnen uw organisatie.

Het toepasbaarheidsonderzoek biedt u inzicht in:

  • …uw huidige bedrijfsprocessen en uw concrete eisen en wensen.
  • …de mate waarin onze oplossing aansluit op uw processen.
  • …de mogelijkheden om uw ERP systeem te optimaliseren.
  • …de mogelijkheden om uw processen te optimaliseren.
  • …de wijze waarop u uw proces- en software optimalisatie vorm kunt geven.

De uitvoering door één van onze consultants resulteert in een concreet rapport waarmee u in staat bent de juiste beslissingen te nemen of binnen uw organisatie het juiste advies aan te dragen. Onze consultants hebben jarenlange ervaring binnen uw branche en zijn in staat voor u het verschil te maken door techniek te vertalen naar praktische handvaten. Door mee te denken met de uitdagingen waar uw bedrijf voor staat en de juiste oplossingen aan te dragen, zorgen zij ervoor dat u kunt inspelen op de steeds veranderende vraag uit de markt.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!