ERP

Microsoft Dynamics 365 Business Central

De hospitality branche kent vele uitdagingen. Het is moeilijk om complexe processen, diepgaande bedrijfsanalyses en rapportages uit te voeren zonder een ERP systeem waarmee u inkomsten en KPI’s realtime kunt rapporteren en de kosten nauwkeurig kunt bijhouden.

Microsoft Dynamics 365 Business Central (voorheen Dynamics NAV) voor de hospitality branche, biedt kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle over financiën en vereenvoudigt de bedrijfsactiviteiten. Microsoft ontwikkelt Dynamics 365 Business Central in de breedte, wat een complete set aan functionaliteit in één geïntegreerd systeem oplevert.

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en perfecte integratie. Omdat de interface van Dynamics 365 Business Central vergelijkbaar is met die van Office, kan iedereen die eerder met een product van Microsoft heeft gewerkt er snel mee aan de slag. Al uw bedrijfsprocessen komen samen in één interface, waardoor u niet langer voor verschillende werkzaamheden hoeft uit te wijken naar verschillende systemen.

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen. Het stelt uw mensen centraal en helpt hen om zo efficiënt mogelijk te werken door echte antwoorden te bieden op relevante vraagstukken. U krijgt één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de sales te verhogen, samenwerking te verbeteren en klanten te verrassen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!