LS Retail

LS Pay

Houdt het risico op onveilige transacties u ‘s nachts wakker? Beveiliging van gegevens is vandaag de dag prioriteit voor serviceproviders. De standaarden voor informatiebeveiliging, ontworpen om creditcardfraude te verminderen, worden steeds strenger. Bedrijven in de hospitality branche moeten zichzelf voorzien van software en hardware die voldoet aan strenge veiligheidseisen voor kaarttransacties.

LS Pay is een EFT (Electronic Fund Transfer) softwareoplossing die u volledige betrouwbaarheid biedt. LS Pay kan naadloos worden ge├»ntegreerd met LS Retail, en biedt u de flexibiliteit om te kiezen uit een groot aantal Payment Service Providers (PSP) met ondersteuning in verschillende regio’s.

Bied veilige transacties aan over al uw kanalen

Ga voor uw verkoopkansen tot het uiterste met een echte omnichannel betaaloplossing. LS Pay zal alle transacties van uw klanten veilig beheren, ongeacht of deze plaatsvinden in uw winkel of via uw e-commerce platform.

Garandeer EMV en PCI-conformiteit

Bezorg uw klanten een veilige en ontspannen winkelervaring. LS Pay is PCI-gecertificeerd, voldoet aan de EMV-beveiligingsnormen en is naadloos integreerbaar met PCI-compatibele betaalapparaten.

Koop geen software voor uw restaurant totdat u dit leest

Leer de 7 meest voorkomende fouten die restaurant- en foodservice eigenaars maken bij het selecteren van bedrijfssoftware of POS systemen.

DOWNLOAD HET WHITEPAPER

Verlaag integratiekosten

Selecteer uw gewenste Payment Service Provider zonder dure integraties te moeten toevoegen. LS Pay biedt kant-en-klare ondersteuning met verschillende Payment Service Providers (PSP) wereldwijd.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!