Managementinformatie

Loopt het verzamelen van informatie traag binnen uw organisatie? Bent u afhankelijk van anderen om informatie te verkrijgen? Is er een gebrek aan éénduidige informatie binnen uw bedrijf? Heeft u echter wel de scope om te kunnen plannen, bijsturen en schakelen? 

Als u strategische plannen wilt maken voor de groei van uw organisatie, dan is inzicht in realtime cijfers en statistieken noodzakelijk. Met de business intelligence oplossing heeft u het geheel van rapporten, analyses en communicatietools binnen handbereik op ieder moment en elke plek ter wereld.

Iedere verantwoordelijke binnen uw organisatie de juiste gegevens aanbieden wordt kinderspel. Op deze manier worden beslissingen ondersteund en biedt het essentieel inzicht in het functioneren van een specifieke afdeling of uw organisatie als geheel.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

WMS

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van Dynamics 365 BC.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Managementinformatie

TCOG biedt een drietal krachtige management informatie oplossingen aan. Welke oplossing past het beste bij uw organisatie?

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!