Microsoft Dynamics NAV

itSuitsFashion Private Label

De werkwijze binnen een Private Label bedrijf is anders dan bij reguliere fashionmerken of –groothandels. Vooral omdat er veelal één op één gewerkt wordt met verkoop- en inkooporder. Met de ERP oplossing itSuitsFashion Private Label kan binnen een enkel dashboard de complete workflow voor alle modelbestanden en contracten gemonitord en beheerst worden.

De manier waarop een bedrijf met Private Label activiteiten werkt is significant anders, omdat alles uitgaat van het modelbestand of contract waarop gewerkt wordt met de klanten van het Private Label bedrijf. Op basis van dit modelbestand of contract wordt de verkoop- en inkooporder gemaakt, wordt de productie gedaan en vindt de uitlevering plaats. Het dashboard houdt alle documenten en entiteiten die bij het desbetreffende contract horen overzichtelijk bij elkaar en zorgt ervoor dat er geen onnodige vertragingen in het proces optreden.

 itSuitsFashion Private Label is de op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP oplossing die geoptimaliseerd is voor Private Label bedrijven in de fashion branche. Het verbindt informatie, mensen en processen en geeft daarmee iedere medewerker de handvatten die nodig zijn om zijn of haar functie zo effectief en efficiënt mogelijk te vervullen. itSuitsFashion is daarmee bij uitstek een strategisch middel om uw zakelijke doelstellingen te behalen.

Wat klanten zeggen

Liselotte Mak, Finance Manager bij The Shirtmakers: “In itSuitsFashion Private Label zit een dashboard wat alle documenten en entiteiten per contract bij elkaar houdt. Dit houdt het werken met veel contracten – wat typerend is voor onze branche – voor ons heel overzichtelijk en beheersbaar. De koppeling tussen inkoop- en verkooporders werkt subliem en we zijn er aanzienlijk op vooruit gegaan met betrekking tot rapportageopties. Alle informatie is via één plek in het dashboard te bereiken. Per klant en collectie kunnen we nu veel makkelijker verkopen, winst et cetera vaststellen. Daarnaast treden er geen onnodige vertragingen meer op in de processen, omdat we tijdiger op de hoogte zijn van lopende orders en knelpunten.”

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!