LS Nav

HR Management

LS Nav stelt u in staat de productiviteit van uw medewerkers te maximaliseren. Het management kan heel eenvoudig, vanaf het hoofdkantoor, personeelsroosters opstellen en verspreiden, verkoopcommissies afhandelen en de urenregistratie beheren en goedkeuren voor het hele bedrijf. Het systeem stelt u bovendien in staat de werkelijke personeelskosten te vergelijken met de begrote kosten.

Personeelsplanning

Efficiënt HR management bespaart u een hoop tijd en geld. U moet in staat zijn om de juiste medewerkers op de juiste posities in te plannen, op het moment dat dat nodig is. LS Nav biedt u handige tools voor werkroosters, zodat u een vlotte doorloop ook op piekmomenten kunt garanderen. Het systeem zorgt tevens voor effectieve communicatie tussen management en medewerkers, omdat het medewerkers tijdig en effectief informeert over de geplande diensten.

Verkoopcommissies

Met LS Nav kunt u gemakkelijk, snel en nauwkeurig verkoopcommissies berekenen voor uw verkoopmedewerkers. Het systeem kan zowel commissies bereken voor individuele medewerkers als voor groepen verkopers. Op deze manier kunt u de commissies voor caissières en salesassistenten afzonderlijk afhandelen. Met LS Nav kunt u bovendien automatisch verkoopcommissies berekenen voor geselecteerde items of productgroepen, voor specifieke periodes. De verkoopcommissies worden automatisch in het grootboek opgenomen voor traceerbaarheid van data en rapportages.

Verliespreventie

LS Nav beschikt over diverse instrumenten ten behoeve van verliespreventie. Het systeem beoordeelt alle transacties aan de kassa en pikt die transacties eruit die matchen aan voorgedefinieerde triggers. LS Nav analyseert vervolgens de verzamelde resultaten om ‘verliespreventie gebeurtenissen’ te creëren. Deze kunnen daarna verder worden geanalyseerd op kassa, medewerker, datum en tijd, waarbij onderscheid kan worden gemaakt tussen herhaalde gebeurtenissen en incidenten. In combinatie met LS BI zorgt het systeem voor een grafische analyse.

POS machtigingen

LS Nav beschikt over een uitgebreide set aan mogelijkheden voor machtigingen voor gebruikers van het kassasysteem. Vanuit het hoofdkantoor kunt u machtigingen definiëren voor individuele acties, zoals het retourneren van artikelen, het annuleren van transacties, het handmatig openen van kassalades, verkoop met extra korting, et cetera. Het is bovendien mogelijk om deze machtigingen door te voeren voor groepen gebruikers of verkooppunten.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!