LS Nav

Mobile & E-commerce

Met LS Nav’s mobiele apps stelt u de klant écht centraal. Met gepersonaliseerde aanbiedingen, weggeefacties en een consistente merkbeleving via al uw kanalen zorgt u voor klantenbinding. U kunt uw online bestellingen eenvoudig afhandelen en uw klanten met LS Nav’s click & collect functionaliteit in de gelegenheid stellen om artikelen persoonlijk op te halen in de winkel.

Loyaliteitsprogramma

Een goed doordacht loyaliteitsprogramma biedt klanten aanleiding terug te keren naar uw winkel. Met speciale aanbiedingen voor leden maakt u het voor klanten aantrekkelijk om deel te nemen, waardoor het ledenaantal toeneemt. LS Nav biedt u de gelegenheid uw klanten op basis van hun uitgavepatroon te verdelen over verschillende groepen. Met bepaalde interesses als uitgangspunt kunt u vervolgens op maat gemaakte campagnes lanceren. Met LS Nav als backofficesysteem kunt u uw klanten op ieder moment en vanaf iedere locatie bij u laten winkelen.

Loyaliteitspunten sparen

Uw leden voor al hun aankopen automatisch beloond met loyaliteitspunten, ongeacht via welk kanaal de transactie plaatsvond. U kunt het systeem zo inrichten dat er variabel punten worden toegewezen bij aanschaf van specifieke items. Klanten kunnen de loyaliteitspunten op ieder gewenst moment gebruiken als betaalmiddel.

Communicatie via social media

Wilt u in contact blijven met uw klanten, dan is het verstandig om ook via social media met hen te communiceren. LS Nav stelt u in staat om vanaf het hoofdkantoor speciale acties op te zetten via social media als Facebook en Twitter. U kunt via de social media supporttool van LS Nav eenvoudig artikelen en foto’s opmaken, inclusief artikelbeschrijvingen.

Click & collect

Uw klanten hebben graag zelf in de hand hoe zij de beschikking krijgen over hun aankopen. Met LS Nav’s click & collect functionaliteit stelt u uw klanten zelf voor de keuze of zij de artikelen zelf ophalen in de winkel of deze thuis of op het werk laten bezorgen. De functionaliteit is beschikbaar voor zowel de webshop als loyaliteitsapp, waardoor klanten via al uw kanalen profiteren van dezelfde service.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!