LS One

Backoffice Management

Dankzij de krachtige backoffice tools van LS One heeft u vanaf het hoofdkantoor altijd eenvoudig en snel inzicht in en controle over de backoffice, de verkooppunten én de kassa’s en kunt u fouten en onzekerheden elimineren. De rapportage functionaliteit van LS One stelt u in staat bedrijfsresultaten te analyseren, trends te herkennen en op basis hiervan uw bedrijfsstrategie bij te stellen.

Krachtige rapportage functionaliteit

LS One biedt u een groot aantal rapportages waarmee u onder meer inzicht krijgt in de best lopende items en de omzet per uur en per medewerker. U kunt daarnaast een groot aantal op maat gemaakte rapportages toevoegen aan het systeem. De krachtige rapportage functionaliteit helpt u belangrijke cijfers en feiten te interpreteren en begrijpen.

Efficiënt winkelmanagement

LS One biedt u de functionaliteit die benodigd is om uw winkels optimaal te laten presteren. U kunt al uw activiteiten en data, van productgegevens tot klantaccounts, gemakkelijk en snel configureren met het hoofdkantoor. Centraal vanaf het hoofdkantoor heeft u overzicht over de volledige bedrijfsvoering en garandeert u dat alles soepel en naar wens verloopt.

Flexibel kassabeheer

U kunt de look & feel van de POS aan laten sluiten op uw wensen en behoeften. Knoppen kunnen worden verplaatst en de werking ervan kan worden aangepast om de POS zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor uw verkoopmedewerkers. U kunt de lay-out van de kassabon zelfstandig aanpassen en indien gewenst kan elke winkel zelfs gebruikmaken van een unieke lay-out.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!