LS One

Klantloyaliteit

Zorg voor een gepersonaliseerd aanbod en beloon uw trouwe klanten en u realiseert merkentrouw en terugkerende klanten. LS One ondersteunt u hierbij, want u kunt in het systeem eenvoudig en snel klantaccounts en loyaliteitsprogramma’s opzetten en beheren. U kunt loyaliteitsprogramma’s met verschillende beloningsniveaus beheren en uw klanten de mogelijkheid bieden om punten te sparen die zij kunnen besteden in uw winkels.

LS One ondersteunt klantaccounts

U kunt nieuwe klantaccounts eenvoudig en snel aanmaken, terwijl uw klant even wacht aan de kassa. U kunt deze profielen als individuele klanten beheren of ze groeperen in klantgroepen en speciale kortingen, aanbiedingen en prijzen toewijzen.

LS One biedt u loyaliteitsprogramma’s

U kunt in LS One verschillende loyaliteitsprogramma’s opzetten en diverse loyaliteitsniveaus creëren. Denk aan membercards met de niveaus goud, zilver en brons, waarbij u afhankelijk van het niveau een bepaalde hoeveelheid punten toekent. U biedt uw klanten de mogelijkheid om de loyaliteitspunten te gebruiken als betaalmethode of om korting te ontvangen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!