LS One

Point of Sale

Met de LS One kassa oplossing optimaliseert u uw afrekenproces en biedt u uw medewerkers de tools die zij nodig hebben om hun werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Het kassa systeem van LS Retail versnelt uw dagelijkse activiteiten en verbetert uw klantenservice dankzij automatische berekening van kortingen, promotieprijzen en speciale prijzen voor loyale klanten. U krijgt toegang tot voorraadinformatie en met behulp van barcodes of een eenvoudige druk op de knop kunt u sneller verkopen. De kassa lay-out kunt u eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

LS One biedt u een gebruiksvriendelijke kassa lay-out op maat

Het flexibele en krachtige LS One kassa systeem beschikt over een gebruiksvriendelijke, grafische interface die eenvoudig kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van elk bedrijf en iedere gebruiker. U kunt het navigatiescherm personaliseren met een variatie aan slimme menu’s. Met slechte enkele klikken biedt het systeem u toegang tot alle functionaliteit die benodigd is.

LS One geeft uw medewerkers snel en eenvoudig toegang

Gebruikers kunnen zich op diverse manieren aanmelden op de LS One POS: van pasjes en barcodes tot vingerafdrukken. De toegang tot bepaalde kassa activiteiten kan door het management al dan niet beperkt worden. U kunt de instellingen centraal beheren, zodat alleen managers toegang hebben tot bijvoorbeeld de retourafhandeling en het toewijzen van kortingen aan werknemers.

LS One biedt eindeloze mogelijkheden voor kortingsacties en promoties

U kunt moeiteloos een gevarieerd aanbod aan kortingen en promotieprijzen samenstellen, zoals 1 + 1 gratis, 3 voor 2, maar ook happy hours en weekend specials. De aanbiedingen worden automatisch geactiveerd wanneer de afgeprijsde artikelen worden verkocht. Het type aanbieding wordt bovendien duidelijk weergegeven op de kassabon.

LS One biedt meerdere betaalmogelijkheden

Met een scala aan mogelijkheden om betalingen te voldoen, verhoogt u uw flexibiliteit en zorgt u voor tevreden klanten. Met LS One kunt u contante betalingen, pinpassen, vreemde valuta, cadeaukaarten, creditnota’s en loyaliteitspunten accepteren als betaalmethoden. Uw klanten kunnen zelfs gebruikmaken van een combinatie van methoden, waarbij het systeem het nog verschuldigde bedrag berekend. Bij betalingen met vreemde valuta, selecteert de kassamedewerker de betreffende valuta, waarna de prijs automatisch wordt berekend.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!