LS One

Voorraadbeheer

LS One helpt u met een volledige suite aan handige tools om alle pijnpunten in het proces van voorraadbeheer te elimineren. Uw medewerkers hebben via de kassa altijd toegang tot actuele product- en voorraadinformatie, waardoor zij klanten op ieder gewenst moment van de juiste informatie kunnen voorzien. LS One stelt u in staat voorraadartikelen eenvoudig en snel uit te wisselen tussen de verschillende verkooppunten, om te voorkomen dat bepaalde items uit voorraad raken.

Efficiënt artikelbeheer

In LS One kunt u artikelen opslaan door ze handmatig toe te voegen of te importeren uit een spreadsheet en ze eventueel onder te verdelen in groepen. Met het oog op efficiënt voorraadbeheer kunt u specifieke artikelkenmerken vastleggen, zoals stijl, kleur en maat. Op basis hiervan kunt u vervolgens eenvoudig en snel bepaalde items opzoeken. Door tevens artikelgroepen aan te maken, kunt u met slechts één klik kortingsacties opzetten en beheren voor specifieke artikelgroepen.

Voorraadoverzicht

LS One biedt u volledig inzicht in uw voorraadhistorie, voorraadniveaus en inkooporders. Op die manier kunt u eenvoudig inkooporders inplannen en de controle behouden over uw voorraad. Met de functionaliteit voor voorraadherverdeling realiseert u de gewenste voorraadniveaus. Het systeem stelt u in staat direct inkooporders aan te maken, waarbij het systeem berekent hoeveel artikelen u moet bestellen.

Optimale voorraadniveaus

Wanneer een item bij één van uw winkels uit voorraad is, kan vanuit het systeem eenvoudig een verzoek worden verstuurd naar de andere winkels. Dankzij onderlinge uitwisseling beschikken uw winkels te allen tijden over voldoende voorraad, wat de kans op nee-verkopen verlaagt en de klanttevredenheid vergroot.

Slimme zoekfunctie

Uw medewerkers kunnen uw klanten op elk gewenst moment van actuele product- en voorraadinformatie voorzien. Met de uitgebreide zoekfunctionaliteit in LS One kunnen vragen als ‘heeft u dit jurkje in mijn maat?’ snel door hen worden beantwoord.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!