LS Retail

LS Omni

Moderne consumenten willen altijd en overal aankopen kunnen doen. Om succesvol te kunnen zijn, moet u dan ook via meerde kanalen toegankelijk zijn voor uw klanten. Informatie over uw bedrijf en uw collectie moet ten alle tijd beschikbaar zijn via uw loyaliteitsapp en webshop.

LS Omni integreert mobiliteit en e-commerce met uw ERP oplossing. Dit biedt u de kans uw klanten online, mobiel en in-store een consistente en naadloze winkelervaring te bieden. Dankzij volledige integratie verliest u nooit het overzicht over het verkoopproces en realiseert u een optimale bedrijfsvoering.

Met loyaliteitsapps verhoogt u de klantloyaliteit

Met LS Omni’s loyaliteitsapp kunt u uw klanten in de winkel, online en mobiel diverse voordelen bieden. Zij kunnen de app bijvoorbeeld gebruiken om te winkelen, uw collecties te bekijken, een wensenlijst samen te stellen, productdetails te bekijken en te controleren of een bepaald item in de dichtstbijzijnde winkel op voorraad is. U kunt klantprofielen samenstellen en uw klanten met loyaliteitspunten belonen wanneer zij aankopen doen bij u – ongeacht via welk kanaal de transactie plaatsvindt. Gepersonaliseerde informatie en promoties kunt u als push-berichten naar uw klanten sturen.

Controle over uw webshop

Met de toenemende groei van online bestedingen is een goedwerkende webshop voor fashion retailers van groot belang. Met LS Omni realiseert u een uitzonderlijke mate van flexibiliteit in transacties. Omdat prijzen, kortingen en artikelinformatie zijn vastgelegd in uw ERP systeem en LS Omni zorgt voor volledige integratie, is uw e-commerce platform bovendien altijd voorzien van actuele, up-to-date informatie. Het platform is responsive, zodat uw klanten via ieder gewenst device kunnen genieten van een eersteklas shopping experience.

Optimale service dankzij een mobiele POS

Met mobiele kassa’s in de hand kunnen uw medewerkers klanten al op de winkelvloer de gewenste service bieden, bijvoorbeeld door artikelinformatie op te zoeken of een transactie af te ronden. Zij kunnen de mobiele POS bovendien raadplegen om de winkelhistorie of interesses van de klant te bekijken en zo gepersonaliseerde en voor de klant relevante service te kunnen bieden. De mobiele kassa van LS Omni draait op een groot aantal typen smartphones en tablets.

Mobiel voorraadbeheer

Met LS Omni kunt u uw voorraad processen beheren op al uw mobiele devices. Denk aan het raadplegen van artikelen of leveranciers en het controleren van de voorraden. Uw medewerkers kunnen bovendien voor uw klanten nagaan wanneer bepaalde artikelen weer geleverd zullen worden.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!