Offline & Online Sales

Online Retail B2C

eFashion biedt u een gebruiksvriendelijke B2C omgeving met uw Microsoft Dynamics NAV omgeving als basis. Product-, verkoop- en voorraadinformatie worden automatisch gesynchroniseerd met uw webshop. eFashion B2C beschikt over alle tools om de online verkoop te stimuleren en een optimale winkelervaring mogelijk te maken.

Optimale merkbeleving

eFashion B2C is uitgerust met een intuïtieve beheeromgeving waarmee u eenvoudig de door u gewenste front-end creëert. Slimme designs zoals de beschikbare promotiepagina’s en diverse klikbare banners ondersteunen uw online marketingacties. Eigen kleurbuttons en gepersonaliseerde actieknoppen versterken uw merkbeleving. Social media is op een slimme manier verweven in de front-end, zodat uw merk via diverse kanalen optimaal gedeeld wordt.

Flexibele filters voor productbeheer en promoties

eFashion B2C maakt gebruik van een set intelligente, flexibele filters die u eenvoudig zelf kunt inrichten en beheren in het Content Management Systeem (CMS). Hiermee kunt u de weergave van uw assortiment tot in detail bepalen, indien gewenst regelmatig updaten en is het mogelijk om groepen producten en promoties onder de aandacht te brengen. U kunt deze activiteiten naadloos over laten gaat in de optionele nieuwsbrieffunctie, die gebruikmaakt van dezelfde klantdata. Op die manier kunt u de geïntegreerde promotietools optimaal inzetten.

Internationaal

U kunt eenvoudig de grens over met uw webshop. De content is vrij vertaalbaar en er zijn diverse landinstellingen die uw processen ondersteunen.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

eFashion B2C beschikt standaard over een breed scala aan mogelijkheden om uw webshop te optimaliseren voor zoekmachines. Bij het aanmaken van productgegevens legt u direct tags, slugs en keywords vast. U stelt de juiste gegevens op een zeer efficiënte manier beschikbaar aan zoekmachines.

Efficiënte koppeling met ERP en PIM

Dankzij de koppeling met uw bestaande ERP systeem is voorraadinformatie altijd up-to-date en kunnen orders -voor een efficiënte verwerking- automatisch worden aangeboden aan uw ERP omgeving. Om het beheer van uw B2C shop zo eenvoudig mogelijk te makken, is een koppeling met eFashion PIM mogelijk, voor bijvoorbeeld relevante productinformatie, -afbeeldingen en -video’s.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!