Offline & Online Sales

Product Information Management

Slechte datakwaliteit kan leiden tot inefficiënte processen en onnauwkeurige analyses. eFashion PIM maakt hier een eind aan door productinformatiemanagement te combineren met krachtige functionaliteit op het gebied van data-integratie en kwaliteitsbewaking. eFashion PIM is een centraal platform voor distributie van productinformatie via meerdere kanalen.

eFashion PIM faciliteert in het beheer van digitale bedrijfsmiddelen, productinformatie en meertalige content vanaf één centrale locatie. Ook faciliteert PIM in onderhoudstaken van productdata in een media neutrale indeling, waardoor deze eenvoudig kunnen worden opgezocht en automatisch opgemaakt voor een specifiek publicatiekanaal.

Koppeling met ERP

In de traditionele retail en wholesale is het ERP systeem dé locatie voor vastlegging van productgegevens. Dit komt voort uit de noodzaak om logistieke informatie over een product vast te leggen, zoals hoogte, breedte, inkoopprijs en voorraad. Op het moment dat Marketing of Verkoop de producten onder de aandacht van het publiek wil brengen, wordt deze informatie aangevuld met meer commerciële informatie en beeldmateriaal, waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van Excel-sheets in combinatie met USB sticks. Het resultaat hiervan is dat data zich op een ongecontroleerde manier door de organisatie beweegt.

ERP en PIM kunnen met elkaar communiceren, ondersteunen verschillende zakelijke behoeften en vullen elkaar zodoende aan. eFashion PIM is ontworpen om productinformatie van begin af aan centraal te beheren, terwijl het ERP systeem deze productinformatie gebruikt om bedrijven te helpen de resources en financiën voor alle zakelijke activiteiten te beheren. Ook het omgekeerde is mogelijk: het ERP systeem geeft de handelsinformatie -denk aan artikelnummers, prijzen en beknopte omschrijvingen- door aan het PIM systeem. Dankzij een eenvoudige import is dubbele invoer van data niet aan de orde.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!