Offline & Online Sales

Product Lifecycle Management

eFashion PLM zorgt ervoor dat u het creatieve proces, de productontwikkeling en de inkoopprocessen onder controle krijgt. Het PLM systeem verzamelt alle relevante gegevens over al uw producten vanaf creatie, leidt de workflow en volgt de producten gedurende alle fasen in de levenscyclus.

Een gestroomlijnd design- en productieproces

Binnen een visueel aantrekkelijke omgeving kunt u op eenvoudige wijze het meest complexe proces binnen uw organisatie stroomlijnen. Het managen van dit complexe proces wordt ondersteund door geïntegreerd taakbeheer. Hiermee koppelt u personen en deadlines aan taken en kunt u prioriteiten geven aan de dagelijkse werkzaamheden. U kunt alle taken, activiteiten en orders tijdens de volledige levenscyclus van een product volgen. Rapportages en filters zorgen voor inzicht in de voortgang, bewaking van deadlines en tijdige besluitvorming.

Wijzigingen in het product development traject kunnen gemakkelijk worden verwerkt. Fit comments komen bijvoorbeeld direct beschikbaar voor uw leverancier. Indien gewenst, worden er interne en externe notificaties verstuurd. Alle velden in eFashion PLM worden gemonitord op wijzigingen, waarbij de vorige versie van de informatie bewaard blijft. Alle betrokkenen kunnen zien wie wanneer een wijziging heeft doorgevoerd.

Centrale communicatie

Een chatfunctie, de mogelijkheid tot het loggen van activiteiten en een RSS feed houden iedereen betrokken bij het design- en productieproces, met als bijkomend voordeel dat designers, stylisten en inkopers minder tijd kwijt zijn aan administratie en communicatie (elkaar informeren). Leveranciers hebben altijd toegang tot up-to-date informatie, wat resulteert in een efficiënt sampletraject.

Efficiënt beheer van productinformatie

Door het online delen van productinformatie wordt de ontwikkelingscyclus verkort. Verschillende afdelingen of betrokken partijen hebben altijd inzicht in onder meer de Bills of Materials, het maatschema en sample comments.

U kunt met behulp van eFashion PLM online catalogi en collectieboeken samenstellen, die voorzien zijn van productkenmerken, kleuren, maatvoering, technische specificaties en verpakkingsgegevens.

Waardevolle productinformatie wordt veilig opgeslagen in de cloud of op uw eigen server. Productgegevens kunnen opnieuw gebruikt worden voor een nieuw seizoen en optioneel kunnen de verkoopgegevens worden weergegeven.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!