Referentie

Ten Beaufort / Banana Moon

De wind in de zeilen met TCOG Fashion

Zaakvoerder van Ten Beaufort, Stany Laenen, wil winkels die bad- en/of ski-mode verkopen van een compleet winkelassortiment voorzien. Prijs en kwaliteit moeten daarbij hoog in het vaandel worden gedragen.

Van bij de opstart in 1987 tot begin 2004 werden alle administratieve handelingen van Ten Beaufort met behulp van eigen maatwerk binnen Microsoft Access beheerd. Door het groeiende aantal klanten, de opstart van een nieuwe lingerielijn en de toenemende logistieke activiteiten die daaraan verbonden zijn, werd het onmogelijk alle processen op de oude manier te blijven beheren. De behoefte groeide dan ook om uit te kijken naar een nieuw pakket met bredere functionaliteiten.

Naadloze integratie met Pebblestone Fashion

Na een korte zoektocht, koos Ten Beaufort uiteindelijk voor Pebblestone Fashion. Deze totaaloplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, integreert naadloos alle processen van een modebedrijf: financieel beheer, inkoop, verkoop, productie, logistiek en productontwikkeling. Steeds wordt er rekening gehouden met specifieke vereisten eigen aan de branche zoals artikelen op variantniveau, forecasting, prijsbreuken en assortimenten. Als implementatiepartner werd, dankzij de ervaring in de fashion industrie, gekozen voor TCOG.

Indrukwekkend resultaat

Het resultaat van het nieuwe systeem kan alvast indrukwekkend genoemd worden. “Wij hebben een tijdwinst bereikt van ongeveer zes weken bij de uitlevering van goederen, en dat met één persoon minder”, stelt Stany Laenen vast. Ten Beaufort is klaar om nog verder te groeien.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!