Bedrijfsmanagement

Essentieel voor een professionele organisatie is het automatiseren van sectorspecifieke bedrijfsprocessen. Is uw financiële en administratieve beleid geheel geïntegreerd en kunt u te allen tijde sturen op realtime cijfers?

Een ERP oplossing (Enterprise Resource Planning) als Microsoft Dynamics NAV biedt daarbij uitkomst. Microsoft Dynamics NAV is een software oplossing die ervoor zorgt dat al uw operationele processen makkelijk te beheren zijn. Denk hierbij aan de integratie van verschillende managementfuncties:

  • Orderbeheer
  • Voorraadbeheer
  • Administratie en boekhouding
  • E-commerce activiteiten
  • Sales- en marketingmanagement

Alles-in-één geïntegreerde automatiseringsoplossing

Microsoft Dynamics NAV biedt tevens uitkomst voor de optimalisatie van uw processen. Zowel de interne als externe communicatie verbetert door éénduidige informatie, en dubbele invoer wordt voorkomen. Het uiteindelijke doel is een schaalbare oplossing die uw productiviteit kan verhogen en de continuïteit van uw bedrijf kan waarborgen.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

Retail ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Documentmanagement

U ervaart het verwerken en archiveren van binnengekomen post, interne documenten en facturen als een arbeidsintensief proces?

BEKIJK DEZE OPLOSSING

TCOG Cloud

Azure, Office365 of SharePoint? TCOG heeft de oplossing. En alles voor een vast bedrag per maand. Zo weet u waar u aan toe bent!

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Managementinformatie

TCOG biedt een drietal krachtige management informatie oplossingen aan. Welke oplossing past het beste bij uw organisatie?

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!