ERP

Wij realiseren ons als geen ander dat in de hectiek van deze tijd, het ultieme samenspel tussen feiten, gevoel en creativiteit doorslaggevend is voor het succes van retail bedrijven. Met onze bedrijfsmanagement oplossing genereren wij antwoorden op de belangrijkste vragen voor uw bedrijfsvoering, zodat u werkelijk creatief kunt blijven. Creatief als reactie op inzichtelijk gemaakte commerciële kansen.

Wij bieden uw bedrijf een flexibel en volledig geïntegreerd backoffice systeem dat uw processen automatiseert en stroomlijnt. De basis wordt gevormd door Microsoft Dynamics NAV, maar specifiek voor fashion groothandels met retail activiteiten integreren wij Microsoft Dynamics NAV met itSuitsFashion en LS Nav.

itSuitsFashion | wholesale

itSuitsFashion, biedt ondersteuning voor financieel beheer, productontwikkeling, productie, inkoop, verkoop, logistiek en CRM. Hierbij wordt rekening gehouden met specifieke vereisten voor de fashion branche, zoals artikelen op variantniveau, forecasting, prijsbreuken, assortimenten en seizoenen, styling, orderpicking en uitlevervoorstellen. itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics, wat verkregen wordt door het succesvol doorstaan van strenge softwaretesten en door aanbevelingen van gebruikers. Meer informatie.

LS Nav | retail

Ook LS Nav, ontwikkeld door LS Retail, bevat de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van Microsoft Dynamics NAV. Uniek aan deze retailoplossing is dat het hoofdkantoor en de verkooppunten dezelfde toepassing gebruiken. Artikelen, prijzen en kortingen wordt vastgelegd op het hoofdkantoor en automatisch doorgestuurd naar de verkooppunten. Verkoopinformatie wordt vanuit de winkels direct doorgezet naar de centrale administratie. Retailmanagers krijgen vanuit het hoofdkantoor een nauwkeurig beeld van alle bedrijfsactiviteiten – van voorraadbeheer tot klantloyaliteit. Meer informatie.

Met onze bedrijfsmanagement oplossing stelt u uw medewerkers in staat hun productiviteit te verhogen, de juiste beslissingen te nemen en snel in te spelen op nieuwe kansen in de markt. De oplossing is schaalbaar, waardoor het de groei van uw fashion bedrijf ondersteunt en u het volledig kunt aanpassen aan uw eisen en wensen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!