Retail

Voor de optimale Omni-oplossing sluit jouw retail systeem naadloos aan bij de financiële en voorraad administratie. Is jouw retail oplossing gekoppeld waardoor herbevoorraden, doorverkoop en uit voorraad sales vereenvoudigt worden?

LS Nav van LS Retail is een totaal geïntegreerde retail oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Uniek aan dit systeem is dat jouw hoofdkantoor en verkooppunten precies dezelfde toepassing gebruiken. Medewerkers en systeembeheerders hoeven dus maar één systeem onder de knie te krijgen. Complexe integraties behoren hiermee tot het verleden.

Alle gegevens; denk aan artikelen, prijzen, kortingen en promoties, worden op jullie hoofdkantoor vastgelegd en automatisch naar de winkels doorgestuurd. Verkoopinformatie gaat van de winkels direct naar de centrale administratie. Vanuit het hoofdkantoor biedt LS Nav een compleet overzicht van alle aspecten van de bedrijfsvoering. Je krijgt direct een accuraat beeld van de prestaties van jouw winkelketen: van verkoopcijfers en voorraden tot klantentrouw.

All-in-one kassasysteem

TCOG voorziet jouw organisatie, naast software en support, van kassa hardware, randapparatuur en ondersteuning op locatie. Bijkomend voordeel is dat je slechts één aanspreekpunt hebt! 

Een kassa opstelling bestaat uit een all-in-one kassasysteem in combinatie met een thermische ticketprinter, barcode scanner, geldlade en betaalautomaat. Dit kan verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld WiFi, RFID scanners, tablets, office en labelprinters.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Ons sales team helpt u graag verder. Laat uw contactgegevens achter en wij behandelen uw vraag zo spoedig mogelijk.

NEEM CONTACT OP

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!