Magazijnscanning

Met slimme magazijnscanning kunnen uw ontvangst- en uitleverprocessen veel eenvoudiger en efficiënter verlopen, is uw voorraadinformatie actueel en wordt uw magazijn inzichtelijker met managementrapportages.

Picken, printen, verzenden

Bij het gebruik van onze magazijnscanning module krijgt uw magazijnmedewerker de pickorder binnen op zijn draadloze WiFi scanner. Terwijl de magazijnlocatie van de artikelen wordt weergegeven, loopt de magazijnmedewerker de efficiëntste route en pakt de dozen al in tijdens het picken van de artikelen. Bij het picken van het laatste artikel van de order, wordt de afgehandelde pickbon/order geboekt in het backoffice systeem voor verdere administratieve verwerking en worden de pakbon en het verzendlabel geprint. De order is direct klaar voor verzending.

Extra voordelen zijn de automatische voorraadtelling en -correcties en de management rapportages die laten zien wie welke picks heeft gedaan en welke aantallen er zijn verwerkt. Een enorme efficiëntieslag die ieder fashionbedrijf met een magazijn veel tijd, kosten en zeker FTE’s bespaart. Bovendien is deze oplossing te koppelen aan een ERP-systeem als Microsoft Dynamics NAV.

Bekijk hieronder onze oplossingen die antwoord bieden op uw uitdaging.

Retail ERP

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

WMS

TCOG biedt diverse WMS oplossingen die ontwikkeld zijn als toevoeging op de standaard magazijnfunctionaliteit van NAV.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!