Retail

Voor de optimale omni-oplossing sluit uw retail systeem naadloos aan bij de financiële en voorraad administratie. Is uw retail oplossing gekoppeld waardoor herbevoorraden, doorverkoop en uit voorraad sales vereenvoudigt worden?

LS Nav van LS Retail is een totaal geïntegreerde retail oplossing gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Uniek aan dit systeem is dat hoofdkantoor en verkooppunten precies dezelfde toepassing gebruiken. Medewerkers en systeembeheerders hoeven dus maar één systeem onder de knie te krijgen. Complexe integraties behoren hiermee tot het verleden.

Alle gegevens; denk aan artikelen, prijzen, kortingen en promoties, worden op uw hoofdkantoor vastgelegd en automatisch naar de winkels doorgestuurd. Verkoopinformatie gaat van de winkels direct naar de centrale administratie. Vanuit het hoofdkantoor biedt LS Nav een compleet overzicht van alle aspecten van de bedrijfsvoering. U krijgt direct een accuraat beeld van de prestaties van uw winkelketen: van verkoopcijfers en voorraden tot klantloyaloteit.

LS Retail

Complexe integraties behoren met LS Retail, deze totaal geïntegreerde retail oplossing, tot het verleden.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!