Vacature

Senior (NAV) Product Consultant

Man en vrouw icoon

Als Senior NAV product Consultant sta je in voor het implementeren van Microsoft Dynamics NAV. Je bent voornamelijk actief bij klanten. Je weet het vertalen van de noden en wensen van de klant naar de Business Software te combineren met het optimaliseren van de diverse flows. Je voelt de verschillende bedrijfsprocessen aan of je hebt een specialisatie. Je kan helpen bij het aansturen van developers en/of collega consultants.

Profiel

Kennis van ERP-software. Bij voorkeur ben je reeds Certified Dynamics NAV consultant met enige jaren ervaring en/of heb je een specifieke sector ervaring (Groothandel, Retail, Fashion,…), maar dit is zeker geen vereiste. Je hebt een hogere opleiding genoten en kan zelfstandig werken. Je bent flexibel en gewend te werken in teamverband. Jezelf blijven verdiepen in nieuwe software ontwikkelingen zie je als een uitdaging.

Je bent in staat een functionele beschrijving te maken van benodigde functionaliteit, waarbij jouw inlevingsvermogen én jouw people skills je dé ideale gesprekspartner maken voor onze klanten. Je bent eventueel in staat een commerciële demo te geven, steeds in bijzijn van één van onze sales executives.
Je rapporteert aan de Project Manager.

Jobgerelateerde competenties:

  • Gebruikers, klanten en diensten adviseren en hen technisch ondersteunen
  • Functionele behoeften van de onderneming of de klant analyseren
    De technische eigenschappen van het product bepalen volgens het lastenboek
  • Meewerken aan de testfase en oplevering van ontwikkelde toepassingen
    Documentatie opstellen
  • De aan nieuwe technologieën verbonden risico’s identificeren en beheersen
    Veranderingen aanbevelen

Aanbod

We bieden je een toffe werksfeer in een dynamisch bedrijf. Je komt terecht in een bedrijf dat ‘State of the Art’ software verdeelt en beschikt over de meest moderne ontwikkeltools. Jouw verdere persoonlijke ontwikkeling is ons grootste kapitaal. Verder bieden wij een competitief salaris en aanvullende voordelen. Lees meer over ons.

Plaats tewerkstelling
Voor de functie Senior NAV Product Consultant zijn we op zoek naar iemand voor onze beide vestigingen in België, Turnhout én Drongen. U kan voor één van beiden kiezen.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatie naar francis.adams@tcog.be t.a.v. Francis Adams, CEO en Manging Partner. Bij vragen kun je contact opnemen via +32 (0)3 420 07 10.