Retail ERP

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV is een bedrijfsmanagement oplossing die kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd controle biedt over financiën en die toelevering, productie en bedrijfsactiviteiten vereenvoudigt. Microsoft ontwikkelt NAV in de breedte, wat een complete set aan functionaliteit in één geïntegreerd systeem oplevert.

Microsoft Dynamics NAV wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en perfecte integratie. Omdat de interface van NAV vergelijkbaar is met die van Office, kan iedereen die eerder met een product van Microsoft heeft gewerkt, er snel mee aan de slag. Al uw bedrijfsprocessen komen samen in één interface, waardoor u niet langer voor verschillende werkzaamheden hoeft uit te wijken naar verschillende systemen.

De bedrijfsmanagement oplossing van Microsoft brengt zakelijke applicaties, gegevens en documenten op unieke wijze samen. Het stelt uw mensen centraal en helpt hen om zo efficiënt mogelijk te werken door echte antwoorden te bieden op relevante vraagstukken. U krijgt één vertrouwde gebruikerservaring om uw bedrijfsactiviteiten te automatiseren, de verkoop te verhogen, samenwerking te verbeteren en klanten te verrassen.

Microsoft Dynamics NAV in cijfers:

  • 110.000 bedrijven kozen al voor Microsoft Dynamics NAV ter ondersteuning van hun processen.
  • Maar liefst 5 miljoen gebruikers wereldwijd rekenen in hun dagelijkse werkzaamheden op de bedrijfsmanagement oplossingen van Microsoft.
  • Microsoft investeert jaarlijks meer dan 11 miljard dollar in onderzoek & ontwikkeling. De nummer twee ‘slechts’ 6 miljard.
  • Het partnernetwerk van Microsoft telt maar liefst 3.500 partners met branche expertise.

Bekijk hieronder onze oplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

agilesWorkflow

agilesWorkflow is een succesvolle, totaal geïntegreerde workflow toepassing binnen Microsoft Dynamics NAV.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

TCOG Intercompany

TCOG Intercompany is uitermate geschikt voor bedrijven met meerdere verkoopkantoren en een gecentraliseerde logistiek.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

Gratis Demo Aanvragen

Naast alle informatie op onze website, willen wij u ook een vrijblijvende demo aanbieden.
Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact op of vraag uw gratis demo aan via onderstaande knoppen!